Fórum 2000/6-7.

ZMNE honlapra
Tartalom

Zánkai kirándulásA csoport Hévíz

A HONVÉD Önkéntes Kölcsönös Kiegészítõ Egészségbiztosító Pénztár helyi szervezetének prominens képviselõi, Barabásné Magyar Ildikó és Kovács Ildikó (a Pénzügyi és számviteli osztály dolgozói) már februárban elkezdték azt a szervezõmunkát, melynek eredményeképpen 2000. június 2-án a pénztár tagjai (közül mintegy 42 fõ) elindulhatott az egyetem autóbuszával egy háromnapos zánkai kirándulásra.

A szállás elfoglalása után egy szusszanásnyi idõ volt arra, hagy körbenézzünk, majd a vacsora következett. A vacsora után az éjszakába nyúló zenés, táncos ismerkedési esten kapcsolódhattunk ki, megismerve a kollégák és kolléganõk tánctudását is.

Másnap a reggeli után Keszthelyre utaztunk, ahol szabadprogram keretén belül ki-ki a város nevezetességeivel ismerkedhetett meg. A rövid keszthelyi tartózkodás után Hévízre mentünk, ahol elõbb a honvédségi szanatóriumban megebédeltünk, majd a strandon töltöttünk el néhány kellemes, napos órát. Este a révfülöpi ízletes vacsora után a borospincében kóstolgattuk a balatoni tájjellegû borokat.

Vasárnap a korai reggeli után Balatonkenesére vitt a busz, ahol ebéd elõtt és után a bátrabbak - a hévízi vízhez képest hidegebb vízben - fürödtek.

A háromnapos kirándulás - a jó idõnek és a szervezõknek köszönhetõen - jól sikerült, a résztvevõk jobban megismerték egymást, pihentek, szórakoztak, kikapcsolódtak.

A szervezõk azonban már egy újabb kirándulást készítenek elõ, ezúttal Erdõbényére, ami valószínûleg október elején lesz. Célszerû minél elõbb jelentkezni, mivel a létszám korlátozott, s a helyek hamar betelnek.

Elsõsorban azokat várják, akik még nem voltak idén kirándulni!

Étteremben Tavirózsa

Dr. Csery Péter